Logopedie Specialist Heerenveen

Specialist in volwassen logopedie

Praktijkinformatie

Toegankelijkheid en parkeren

De praktijk bevindt zich aan de Zilverweg 6, in de buurt van de Thialf, in een bedrijvengebouw. U kunt voor het gebouw en in de omliggende starten gratis parkeren. Daarnaast is de praktijk te bereiken met het openbaar vervoer en enkele minuten lopen. De behandelruimte bevindt zich op de begane grond, bij binnenkomst de tweede deur rechts. De praktijk heeft een brede ingang en is hierdoor toegankelijk voor mindervaliden.

Contact met derden

Mits u schriftelijke toestemming geeft neemt de logopedist indien nodig contact op met naasten of andere disciplines. Denk bijvoorbeeld aan uw huisarts, een KNO-arts. Dit gebeurt altijd met u in overleg met als doel om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Continuïteit van de behandeling

Er wordt getracht om de behandelingen zo continu mogelijk plaats te laten vinden. Natuurlijk kan het gebeuren dat enkele afspraken door bijvoorbeeld ziekte of andere verplichtingen niet door kunnen gaan. Bij langere uitval van de logopedist wordt op uw wens een passende vervanging voor u geregeld.

Afspraak afzeggen

Bent u zelf verhindert of ziek? U kunt de afspraak altijd 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen Als u een afspraak te laat afzegt kan deze niet bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden. 75% van het behandeltarief wordt dan direct bij u in rekening gebracht.

Behandelregio

Logopedie Specialist Heerenveen is, zoals de naam al vertelt, gevestigd in Heerenveen in Friesland. Naast behandelingen in de praktijkruimte zijn er op afspraak ook behandelingen aan huis mogelijk. Hiervoor is een verwijsbrief van de huisarts nodig voor logopedische behandeling aan huis.
Zo kan de logopedist uw behandeling niet alleen in Heerenveen, maar ook in omliggende dorpen en steden zoals bijvoorbeeld Leeuwarden en Drachten verzorgen.
Tevens bestaat in overleg de mogelijkheid om logopedie in de regio Groningen aan te vragen.

Als u vragen heeft over het behandelgebied, neem gerust contact op.

Privacy

Alle informatie die u deelt met uw logopedist is van vertrouwelijke aard. Met uw gegevens wordt volgens de wetgeving en zorgvuldig omgegaan. Dossiervoering vindt plaats volgens de door de NVLF opgestelde richtlijnen. Deze wordt 15 jaar veilig bewaard. Dit is een wettelijk voorgeschreven termijn. Alle communicatie met derden vindt na uw toestemming plaats via extra beveiligde mailomgeving en kan op wens door u worden ingezien.

Klachtenprocedure

Als u een klacht heeft of ontevreden bent over uw logopedische behandeling, bespreek dit dan gelieve eerst met de logopedist om samen tot een oplossing te komen. Als het niet lukt om er samen uit te komen, kunt u zich wenden aan de `Landelijke Klachtencommissie Logopedie in de Eerstelijn via telefoonnummer 0348/457073 (klachtenregeling volgens Wkkgz).